ilmainen toimitus jos tilauksesi yli 500€

Ajax Hub 2 Plus ohjauspaneeli (musta)

Ajax Hub 2 Plus ohjauspaneeli (musta)

Hintaa ei saatavilla
Ajax Hub 2 Plus -turvajärjestelmän ohjauspaneeli. Aina yhteydessä – kaapeleiden, Wi-Fi:n, LTE:n kautta Viestintä ulkomaailmaan on kriittinen hälytyskeskuspaneeleille. Sen luotettavuus takaa hälytyssignaalien nopean toimituksen hälytyskeskukselle...
  • Malli: Ajax Hub 2 Plus ohjauspaneeli
  • Varastossa: 2
  • Valmistaja: Ajax
  • Tämä tuote on lisätty luetteloomme maanantaina 11 maaliskuuta, 2024.

Ajax Hub 2 Plus -turvajärjestelmän ohjauspaneeli.


Aina yhteydessä – kaapeleiden, Wi-Fi:n, LTE:n kautta
Viestintä ulkomaailmaan on kriittinen hälytyskeskuspaneeleille. Sen luotettavuus takaa hälytyssignaalien nopean toimituksen hälytyskeskukselle ja järjestelmän käyttäjille.
Hub 2 Plus tekee ulkoisesta viestinnän vakaudesta ehdottoman. Siinä on 4 viestintäkanavaa ja se tukee LTE:tä. Tällaisen konfiguraation avulla voit yhdistää laitteen kahteen erilliseen Internet-palveluntarjoajaan Ethernetin ja Wi-Fi:n kautta samalla kun sinulla on kaksi matkapuhelinpalvelua valmiina varmuuskopiointiin. Kanavien välinen vaihto tapahtuu saumattomasti sekunneissa.


Hälytysvahvistus valokuvalla 9 sekunnissa
Valokuvavarmennus on turvallisuusalan tulevaisuus. Tämä tekniikka on optimaalinen ratkaisu sekä liike- että asuintiloihin - se on esteetön ja rakennettu yksityisyyttä kunnioittaen. Animoitujen kuvasarjojen MotionCam-ilmaisimien avulla käyttäjät ja CMS-operaattorit voivat arvioida tilanteen toiminnassa. Mutta kamerat aktivoituvat vain vastauksena hälytyksiin, ei koskaan pyynnöstä.
Hub 2 Plus voi hallita jopa 200 MotionCam-ilmaisinta ja toimittaa valokuvavahvistuksia hälytyksistä käyttäjille ja hälytysvalvontayrityksille vain 9 sekunnissa, vaikka se käyttäisi SIM-kortteja viestintään. Kiitos LTE-tuesta.


Suurten tilojen suojaus monimutkaisilla sisäisillä järjestelyillä
Liikekeskukset, tehtaat ja kerroshuvilat ulkorakennuksilla - Hub 2 Plus on valmis turvaamaan monimutkaisimmatkin kiinteistöt. Uusi keskitin ohjaa jopa 200 laitetta. Sen radiosignaalin kantama voi olla jopa 2000 metriä, kun taas radioverkon enimmäispeittoalue voi olla 35 km2. Hub 2 Plus voi hallita 25 tietoturvaryhmää, joissa on yhteensä 200 käyttäjää. Näin turvahenkilöstö voi jakaa suuret tilat vyöhykkeisiin ja järjestää selkeästi henkilökunnan sisäänpääsyn.


Tulevaisuuden varma
Hub 2 Plus toimii OS Malevichissa, joka on Ajax Systemsin kehittämä reaaliaikainen käyttöjärjestelmä. OS Malevich on erittäin vakaa, immuuni viruksille ja suojattu kyberhyökkäyksiltä.
Modulaarinen arkkitehtuuri yksinkertaistaa OS Malevichin jatkuvaa päivittämistä. Järjestelmä saa uusia ominaisuuksia useita kertoja vuodessa ohjelmistopäivitysten kautta. Prosessi ei sisällä insinöörejä tai käyttäjiä, ja sen toteuttaminen kestää minuutteja - vain kun turvajärjestelmä on kytketty pois päältä.
Hub 2 Plus on tehokkain Ajax-ohjauspaneeli. Sen prosessori on 4,5 kertaa nopeampi kuin Hub 2:ssa ja 8 kertaa enemmän flash-muistia. Tämän laitteistokokoonpanon ansiosta laite voi toimia vuosia ja pysyä relevanttina.


Asennus ilman häiriöitä
Hub 2 Plus on valmis toimimaan heti laatikosta otettuna. Sen mukana tulee esiasennetut kommunikaattorit, virtalähde ja vara-akku. Järjestelmän asennuksen aloittamiseksi sinun on kytkettävä laite pistorasiaan, liitettävä se Internetiin, asetettava SIM-kortit ja skannattava QR-koodi sovelluksella. SmartBracketin ansiosta sinun ei tarvitse edes purkaa laitetta asentaaksesi sen.
Kaikki turvajärjestelmän asetukset ovat aina saatavilla sovelluksessa. Vaikka olet kaukana keskittimestä, voit liittää turvalaitteita tai CCTV-kameroita, lisätä käyttäjiä, testata radiosignaalin voimakkuutta, luoda turvaryhmiä ja skenaarioita tai liittää keskittimen hälytysvalvontayritykseen.


Tekniset tiedot:
Mitat: 163 × 163 × 36 mm.
Paino: 351g.
Kytketyt laitteet: 200.
Videovalvontatuki: 100 kameraa ja DVR:ää.
Käyttäjiä: 200.
Huoneita: 50.
Turvaryhmät: 25.
Skenaariot: 64.
Sovellukset:
2 SIM-korttia.
2G (GSM900/DCS1800 (B3/B8)).
3G (WCDMA 850/900/2100 (B1/B5/B8)).
LTE (FDD B1/B3/B5/B7/B8/B20).
Wi-Fi (802.11 b/g/n).
Ethernet.
Hälytyssignaalien toimitusaika 0,15 sek.
Ethernet.
Hälytyssignaalien ilmoitustyypit: SMS, puhelu, push-ilmoitus.
CMS-liitännät: Yhteyshenkilötunnus, SIA Valokuvavahvistus integroitu Manitou-, SBN-, WBB-, V1/F1-, Kronos-, Sentinel- ja Horus-malleihin.
Virtalähde:
110-240 V esiasennetulla akulla.
6 V vaihtoehtoisella 6 V PSU-virtalähteellä.
Energiankulutus 110-240 V verkosta - 10 W.


Pakkausluettelo:
Ajax Hub 2 Plus ohjauspaneeli.
SmartBracket-asennuspaneeli.
Sähköjohto.
Ethernet kaapeli.
Asennussarja.
Käyttöopas.


Takuu: 24 kuukautta. Akut eivät kuulu takuun piiriin.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kategoriat

Valmistajat