ilmainen toimitus jos tilauksesi yli 500€

Tietosuojaseloste

Yleistä
Lohjan Antennipalvelu on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa heille mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojensa käsittelyyn. Mikäli haluat raja henkilötietojesi käyttöä, voit tehdä sen tilinhallinta-sivulla sekä evästeasetuksista sivun alalaidasta.

Tällä tietosuojaselosteella tiedotamme asiakkaillemme, miten käsittelemme heidän henkilötietojaan. Asiakkaalla tarkoitetaan tässä tietosuojaselosteessa luonnollista henkilöä, joka käyttää palveluitamme, kuten verkkosivustoamme, mukaan lukien verkkosivustollamme olevaa verkkokauppaa osoitteessa www.valvovakamera.fi, sekä myymälässämme asioivaa asiakasta, joka haluaa tallentaa tilauksen asiakastillilleen tai tekee noutotilauksen noutopisteellä ilman asiakastiliä. Asiakkaan tulee tutustua huolellisesti tämän tietosuojaselosteen sisältöön ymmärtääkseen, miten Lohjan Antennipalvelu käsittelee henkilötietoja asiakkaan käyttäessä Lohjan Antennipalveluin edellä mainittuja palveluita.

Palveluidemme käytön yhteydessä käsittelemiämme tietoja voidaan jakaa:
Asiakkaan palvelun käytön yhteydessä tai tuotteita tilatessaan antamiin tietoihin
Palvelumme käytöstä havainnoituihin tietoihin
Analytiikan avulla johdettuihin tietoihin

Käytämme tietoja jäljempänä tässä tietosuojaselosteessa tarkemmin esitettyihin tarkoituksiin, kuten:
Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen
Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen
Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen
Asiakaspalvelun ja verkkokaupan kehittämiseen
Lakisääteisten velvollisuuksien täyttämiseen


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot
Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:
Lohjan Antennipalvelu Oy
Y-Tunnus: 2153244-4
Puhelinnumero: 040 755 7588
Osoite: Keltasarankatu 1, 08150 Lohja

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla:
tietosuoja@valvovakamera.fi
Rekisteriasioita hoitava henkilö
Mika SEVON 
Sähköpostiosoite: mika.sevon@antennipalvelu.com
Puhelinnumero:  +358407557588

Rekisterin nimi
Lohjan Antennipalvelu -verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Chitir Chicken liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Henkilötietoja kerätään kaikissa yhtiön kanavissa, muun muassa verkkokauppa- ja puhelintilausten sekä palautteen antamisen yhteydessä.

Rekisterin tietosisältö
Asiakastiedot:
 • Henkilön etu- ja sukunimi
 • Yrityksen nimi
 • Osoite
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero

Tilaustiedot:

 • Tilatut tuotteet
 • Tilausmäärä
 • Tilauksen hinta
 • Tilauksen toimitusosoite
 • Toimitustapa
 • Tilauksen maksutapa
 • Tilauksen ajankohta
 • Tilauksen sijaintitiedot*
 • Tilauksen vastaanottanut ravintola
 • Asiakkaan mahdollisesti antamat lisätiedot
 • IP osoite
*Asiakkaan etäisyys tietoen käyttö ja tallennus (sijaintitiedot): Sijaintitietoja käytetään asiakkaan lähellä olevien palveluiden paikallistamiseen ja etäisyyden laskemiseen. Sijaintitiedot voidaan tallentaa verkkokaupan toiminnan arviointia ja palvelun kehittämistä varten. Tietojen selvittäminen, muokkaaminen ja poistaminen Henkilöillä, joiden tietoja säilytetään asiakasrekisterissämme, on tietosuojalainsäädännön takaamat oikeudet. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käyttöä tietynlaiseen käsittelyyn. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramarkkinointia varten.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma ilmoitus.

Tietojen luovutus
Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Asiakastietoja käsittelevät verkkokapan ylläpitoja vain Nida Verkkopalvelu Oy

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. ATK-pohjainen järjestelmä on suojattu ulkoapäin palomuuri- ja salasanasuojauksin. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Rekisterin käyttöoikeuksia valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

Tietoturva ja yksitysyydensuoja
Tilaukset ja tilauksen tiedot lähetetään salatun yhteyden avulla (SSL). Sitoudumme kunnioittamaan yksilön- ja tietosuojaa.
Tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille.
Käytämme SSL-salausta, joka on tunnettu ja erittäin yleisesti käytetty salausmenetelmä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä Lohjan Antennipalvelu onlinen ja asiakkaamme välistä tiedonsiirtoa.
SSL (Security Sockets Layer) - salausjärjestelmään luottavat mm. verkkopankkit, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

Päivitetty viimeksi
15.07.2024 - Aloitus
Toimitus & Palautus
Maksutavat
Käyttöehdot

Kategoriat

Valmistajat