ilmainen toimitus jos tilauksesi yli 500€

Käyttöehdot

Nämä tietosuojaperiaatteet koskevat Lohjan Antennipalvelu sivustoa, jota olet käyttämässä. Jos et hyväksy näitä suojaperiaatteita, lopeta sivuston käyttö.

Alle 18-vuotiaat henkilöt eivät voi luovuttaa Lohjan Antennipalvelu:lle mitään tietoja ilman vanhempansa tai laillisen holhoojansa suostumusta eivätkä alle 18-vuotiaat henkilöt voi tehdä ostoksia tai muita oikeustoimia tässä sivustossa ilman tällaista suostumusta.

Lohjan Antennipalvelu arvostaa sinun yksityisyyttäsi. Sivustomme ei kerää sinua yksilöiviä tai tunnistavia tietoja. Sivustomme käyttää kolmannen osapuolen palvelua keräämään käyttötietoa kävijöistä palvelun parantamiseksi. Tämä sisältää mm. käyttäjän selaimen, käyttäjän palvelulle lähettämät pyynnöt ja käyttäjän IP-osoitteen (100.28.0.143). Sivustolla saattaa esiintyä mainoksia, jotka keräävät vastaavaa käyttötietoa kävijöistä. Emme kerää henkilökohtaisia tietojasi.

Lohjan Antennipalvelu voi milloin tahansa myöskin ilman etukäteisilmoitusta muuttaa näitä yksityisyydensuojaa koskevia periaatteita.

Toimitus & Palautus
Yksityisyyssuoja
Maksutavat


Kategoriat

Valmistajat