ilmainen toimitus jos tilauksesi yli 500€

Ajax Hub Smart Panel (musta)

Ajax Hub Smart Panel (musta)

Hintaa ei saatavilla
Älykäs Ajax Hub -ohjauspaneeli varmistaa koko järjestelmän sujuvan ja keskeytymättömän toiminnan kommunikoimalla kaikkien järjestelmän muodostavien antureiden kanssa, seuraamalla niiden toimintaa, vastaanottamalla ja käsittelemällä niiden...
  • Malli: Ajax Hub Smart Panel (musta)
  • Varastossa: 5
  • Valmistaja: Ajax
  • Tämä tuote on lisätty luetteloomme lauantaina 29 tammikuuta, 2022.

Älykäs Ajax Hub -ohjauspaneeli varmistaa koko järjestelmän sujuvan ja keskeytymättömän toiminnan kommunikoimalla kaikkien järjestelmän muodostavien antureiden kanssa, seuraamalla niiden toimintaa, vastaanottamalla ja käsittelemällä niiden keräämiä tietoja ja ilmoittamalla välittömästi mahdollisista tunkeutumisesta, tulipalosta tai tulvasta. vaaroja. Ilmoitukset lähetetään sekä sinulle että turvapalvelulle, jos kotisi turvajärjestelmä on liitetty tällaisen yrityksen järjestelmään. Kuten kaikki muutkin Ajax-laitteet, voit hallita ja muuttaa Ajax Hubin asetuksia käyttämällä Ajax Security System -sovellusta suoraan älypuhelimellasi tai tietokoneen näytöllä.

uusin teknologia
Ajax System -asiantuntijat ovat kehittäneet uuden langattoman teknologian, Jeweller. Tämä ainutlaatuinen radiotekniikka varmistaa turvallisen, tehokkaan ja luotettavan viestinnän Ajax-laitteiden välillä. Lisäksi järjestelmä ei enää vaadi johtoja, joten voit asentaa Ajax-laitteet nopeasti ja helposti.

Turvallinen ja luotettava
Ajax Hub älykäs ohjauspaneeli varmistaa turvajärjestelmän jatkuvan toiminnan kaikkina aikoina, sillä laite tukee GSM:n lisäksi myös kiinteää internetiä. Tilapäisen sähkökatkon sattuessa Ajax Hub toimii myös litiumioniakulla, joka kestää jopa 15 tuntia. Lisäksi laitteessa on virus- ja kybertunkeutumissuojaohjelma, tietoliikennesignaalin vaimentamisen estävä järjestelmä ja itse signaali on salattu.

Tarkistukset, analyysit, raportit
Ajax Hubin ja ilmaisimen välillä on kaksisuuntainen tiedonsiirto - ohjauspaneeli voi tarkistaa, toimivatko ne oikein lähettämällä ajoittain signaaleja ilmaisimille. Samaan aikaan Ajax Hub vastaanottaa järjestelmän muodostavien ilmaisimien keräämät tiedot, analysoi ne ja tarvittaessa ilmoittaa välittömästi kodin turvallisuutta uhkaavasta uhkasta lähettämällä viestin tai soittamalla älypuhelimeesi. Ajax Hub -älyasema muistuttaa sinua myös kytkemään hälytyksen päälle, kun lähdet kotoa, ja sammuttamaan sen, kun palaat.

Helppo hallita ja laajentaa järjestelmää
Lataamalla ilmaisen Ajax Security System -sovelluksen älylaitteellesi, voit ohjata Ajax Hub älykkään ohjauspaneelin lisäksi myös kaikkia muita turvajärjestelmän laitteita. Voit liittää järjestelmään uuden tunnistimen erittäin helposti - skannaamalla anturin QR-koodin. Jopa 100 laitetta voidaan määrittää yhteen Ajax Hubiin. Lisäksi ohjelmistopäivitys on automaattinen ja ilmainen.

Todistettu laatu
Ajax MotionProtect täyttää eurooppalaisen turvajärjestelmien valmistajan EN 50131 -standardin tiukat laatu- ja luotettavuusvaatimukset.

* Ajax Hub ei ole erillinen laite. Tarvitset älylaitteen, jossa on Android 4.1, iOS 9 tai uudempi ja GSM-yhteys.

Tekniset tiedot
Koko: 162,7x162,7x35,9 mm
Paino: 320 g
Teho: 110-250 V AC
Tiedonsiirtosignaalin teho: 25 mW
Toimii lämpötiloissa: 0 °C - + 50 °C
Yhteys: GSM (850/900/1800 / 1900 MHz), Ethernet
Tiedonsiirtoprotokolla: Jeweler (868,0-868,6 MHz)
SIM-yhteensopivuus: Mini SIM 2G
Suurin etäisyys muiden laitteiden ja ohjauspaneelin välillä: 2000 m (avoin tila)
Vara-akku: Li-Ion 2 Ah (aika jopa 15 tuntia)
Smart App: iOS 9 tai uudempi, Android 4.1 tai uudempi
Videovalvonta: RTSP-videokamerat
Käyttäjien määrä: 50
Laitteiden enimmäismäärä: 100
Murtosuojaus: Kyllä

Mukana
Smart Panel
-virtakaapeli
Ethernet-kaapelin
asennussarjan
ohjeet

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kategoriat

Valmistajat