ilmainen toimitus jos tilauksesi yli 500€

Langaton AJAX KeyPad Plus -näppäimistö (valkoinen)
(kuva varten) Langaton AJAX KeyPad Plus -näppäimistö (valkoinen)
(kuva varten) Langaton AJAX KeyPad Plus -näppäimistö (valkoinen)

Langaton AJAX KeyPad Plus -näppäimistö (valkoinen)

Hintaa ei saatavilla
Ajax KeyPad Plus langaton ohjausnäppäimistö on suunniteltu ohjaamaan Ajax-turvajärjestelmää - ota käyttöön, poista suojaus, aktivoi tiettyjä vyöhykkeitä. Turvallinen ja kätevä käyttää - suojaus aktivoituu...
  • Malli: Langaton AJAX KeyPad Plus -näppä
  • Varastossa: 1
  • Valmistaja: Ajax
  • Tämä tuote on lisätty luetteloomme sunnuntaina 30 tammikuuta, 2022.

Ajax KeyPad Plus langaton ohjausnäppäimistö on suunniteltu ohjaamaan Ajax-turvajärjestelmää - ota käyttöön, poista suojaus, aktivoi tiettyjä vyöhykkeitä. Turvallinen ja kätevä käyttää - suojaus aktivoituu painamalla painiketta, syöttämällä koodi tai koskettamalla Ajax-korttia / -tunnusta vain päivässä.


Pitkä matka - ei estettä Laitteen
sijainnin valinnan vapauden tarjoaa myös ainutlaatuinen langaton tekniikka Jeweller, joka takaa erittäin luotettavan ja nopean yhteyden langattoman ohjausnäppäimistön ja älykkään ohjauspaneelin Ajax Hub välillä. Laite voidaan asentaa jopa 1700 metrin päähän Ajax Hub -järjestelmän ohjauskeskuksesta.


Korkein tietosuojan taso
Nopea ja turvallinen käyttäjätunnistus DESFire®-tekniikalla, joka perustuu kansainväliseen ISO 14443 -standardiin ja yhdistää kattavan 128-bittisen salauksen ja suojauksen. Tätä tekniikkaa käytetään myös Euroopan pääkaupunkien liikennejärjestelmissä ja NASAn pääsyjärjestelmissä.


Smart Security Dashboardin avulla voit luoda omia komentosarjoja. Esimerkiksi hälyttimen aktivoituessa järjestelmä sammuttaa valot, veden ja sähkölaitteet tai sulkee sälekaihtimet napin painalluksella.


Nopea ja helppo käyttöliittymä
Ajax-järjestelmät tukevat jopa 200 rahaketta tai korttia. Uusille käyttäjille ei tarvitse luoda Ajax-tilejä, määritä vain laite ja määritä käyttöoikeudet.


Monipuolinen murtosuojausjärjestelmä:
Käyttäjät ja turvallisuus saavat viestin, kun näppäimistö poistetaan pidikkeestä. Salasanan arvauksen esto: Kolme peräkkäistä väärää koodia estävät näppäimistön ja laukaisevat hälytyksen. Jos yritetään käyttää väärää korttia tai merkkiä, järjestelmä laukaisee hälytyksen. Synkronointivälit: Järjestelmä havaitsee yhteyden katkeamisen näppäimistöön alle minuutissa. Murron sattuessa valvontakeskukseen lähetetään hiljainen hälytys heti, kun järjestelmä yritetään sammuttaa. "Hälytys (tai pakotettu) koodi" mahdollistaa sammutuksen simuloinnin epäilemättä rikoksentekijää, mutta hälytys välittyy välittömästi keskusvalvontakeskukseen.


Kaukosäädin:
Aseta henkilökohtaiset salasanat tietääksesi kuka sammutti järjestelmän ja milloin: Käyttäjätunnus näkyy viestissä ja tapahtumalokissa. Kortti tai token voidaan määrittää myös tietylle käyttäjälle, jolla on oikeudet hallita tiettyjen ryhmien tai koko alueen turvallisuutta. Ajax-sovelluksen avulla voit hallita käyttöoikeuksia reaaliajassa. Voit rajoittaa, laajentaa tai estää pääsyn välittömästi.


Ainutlaatuinen autonomia
Upouusi ohjelmisto hyödyntää täysimääräisesti esiasennettuja akkuja. Jopa päivittäisellä kontaktittomalla tunnisteella näppäimistö toimii ilman paristoja vaihtamatta 3,5 vuotta. Kun kortin ja token-lukija on kytketty pois päältä, akun käyttöikä on 4,5 vuotta. Näppäimistö varoittaa valvontaasemaa ja käyttäjiä etukäteen paristojen vaihdon tarpeesta.


Helppo asennus
Tämä näppäimistö on kytketty ja määritetty Ajax-sovelluksissa. Koteloa ei tarvitse purkaa tai laittaa paristoja paikoilleen. Voit lisätä sen järjestelmään yksinkertaisesti skannaamalla QR-koodin. Asennusinsinöörin tarvitsee vain testata laite, lisätä kortteja ja asettaa käyttöoikeudet.


Huomautus: Ajax KeyPad Plus Wireless Control Keyboard ei ole erillinen laite. Saadaksesi siitä täyden hyödyn, se on liitettävä pariksi Ajax-keskittimen kanssa. Näitä käyttöjärjestelmiä varten tarvitset myös älylaitteen, jossa on Android 4.1, iOS 9 tai uudempi.


Tekniset tiedot:
Yhteystyyppi: langaton.
Käyttöpaikka: vain sisällä.
Yhteensopivuus: Hub Plus, Hub 2, Hub 2 Plus, ReX OS Malevich 2.11:n ja uudempien kanssa.
Näppäimistön tyyppi: kosketus.
Painikkeiden lukumäärä: 15.
Suojakoodi: kyllä.
Murtosuojaus: kyllä.
On/off merkkivalo: kyllä.
Henkilökoodit: kyllä.
Salasanan arvaussuojaus: kyllä.
Kontaktiton pääsy: DESFire® EV1, EV2, ISO14443-A (13,56 MHz); rahakkeita, kortteja.
Lämpötila-anturi: kyllä.
Rikkomussignaali: kyllä.
On/off-tilan ilmaisin: kyllä.
Signaaliteho: jopa 20 mW.
Viestintäprotokolla: Jeweller (868,0-868,6 MHz).
Suurin etäisyys ilmaisimen ja ohjauspaneelin välillä: 1700 m (avoin tila).
Dynaaminen avaimen tietojen salaus.
Anturin tarkistus: (valinnainen) 12-300 s.
Murtosuojaus: hälyttimen tunnistaminen ja aktivointi väärällä kortilla/tunnisteella; törmäyksen havaitseminen; esto väärän salasanan syöttämisen jälkeen 3 kertaa; ilmoitukset näppäimistön purkamisesta tai yhteyden katkeamisesta näppäimistöön 1 minuutin kuluessa.
Paristotyyppi: 4x AA litium (FR6).
Syöttöjännite: 1,5 V.
Akun kesto: jopa 4,5 vuotta.
Käyttölämpötila: -10 °C - +40 °C.
Käyttökosteus: jopa 75%.
Mitat: 165 x 113 x 20 mm.
Paino: 267 g.
Väri valkoinen.


Toimitus:
Langaton ohjausnäppäimistö.
Paristot x4 AA.
Asennussarja.
Käyttöohje.


Takuu: 24 kuukautta. (ei koske paristoja).

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kategoriat

Valmistajat