ilmainen toimitus jos tilauksesi yli 500€

Ajax MotionProtect-liiketunnistin (musta)

Ajax MotionProtect-liiketunnistin (musta)

Hintaa ei saatavilla
Kompakti ja langaton Ajax MotionProtect -liiketunnistin havaitsee vain ihmisen liikkeet ja tallentaa liikkeet jopa 12 metrin etäisyydeltä. Voit ohjata ja muuttaa Ajax MotionProtect -liiketunnistimen asetuksia Ajax Security System -sovelluksella suoraan älylaitteesi tai...
  • Malli: Ajax MotionProtect-liiketunnisti
  • Varastossa: 10
  • Valmistaja: Ajax
  • Tämä tuote on lisätty luetteloomme sunnuntaina 30 tammikuuta, 2022.

Kompakti ja langaton Ajax MotionProtect -liiketunnistin havaitsee vain ihmisen liikkeet ja tallentaa liikkeet jopa 12 metrin etäisyydeltä. Voit ohjata ja muuttaa Ajax MotionProtect -liiketunnistimen asetuksia Ajax Security System -sovelluksella suoraan älylaitteesi tai tietokoneen näytöllä.*

Tunnistaa tunkeilijan ensimmäisestä vaiheesta
alkaen laitteen peittoalueelle ja lähettää välittömästi hälytyksen. Liiketunnistin havaitsee ihmisen liikkeen 12 metrin etäisyydeltä, kun taas liiketunnistin ei havaitse lemmikkien liikettä tai vetoa.

Pitkä matka ei ole este
Jewellerin ainutlaatuisen viestintätekniikan ansiosta Ajax MotionProtect -liiketunnistin voidaan asentaa jopa 1700 metrin päähän Ajax Hubista.

100 % suojaus
Ajax MotionProtectissa on erityinen suojaus rikollisten menetelmiä vastaan ​​tukahduttaa turvajärjestelmät - viestintäsignaaleja ei tukahduta ainutlaatuinen järjestelmä, joka salaa signaalin. Älykäs ohjauspaneeli myös tarkistaa jatkuvasti ilmaisimien toimintaa lähettämällä signaaleja ajoittain.

Helppo asentaa ja käyttää
Voit yhdistää Ajax MotionProtect Motion Detectorin Ajax-turvajärjestelmääsi skannaamalla pakkauksessa olevan QR-koodin älylaitteellasi ja noudattamalla Ajax Security System -sovelluksen ohjeita. Lisäksi erityisten SmartBracket-pidikkeiden ansiosta ilmaisimen kiinnittäminen pystypinnoille on erittäin helppoa.

Todistettu laatu
Ajax MotionProtect täyttää eurooppalaisen turvajärjestelmien valmistajan EN 50131 -standardin tiukat laatu- ja luotettavuusvaatimukset.

Pitkäkestoinen paristo
Ajax MotionProtect -liiketunnistimessa käytetään tavallista vaihdettavaa CR123A-paristoa. Laite on erittäin energiatehokas, joten yksi akku kestää jopa 7 vuotta.

* Ajax MotionProtect-liiketunnistin ei ole erillinen laite. Täyden potentiaalinsa saavuttamiseksi se on yhdistettävä Ajax-keskittimeen. Näitä käyttöjärjestelmiä varten tarvitset myös älylaitteen, jossa on Android 4.1, iOS 9 tai uudempi.

Tekniset tiedot
Yhteystyyppi: langaton
Sovelluspaikka: sisätiloissa
Liiketunnistuksen etäisyys: jopa 12 m
Herkkyys: 3 tasoa (matala, keskitaso, korkea)
Havaintokulma: 88,5 ° vaaka / 80 ° pystysuora
Suositeltu asennuskorkeus: 2,4 m
Eläimet huomioimatta: paino enintään 20 kg, korkeus enintään 50 cm.
Murtosuojaus: kyllä
Signaaliteho: 20 mW
Tiedonsiirtoprotokolla: Jeweler (868,0-868,6 MHz)
Suurin etäisyys ilmaisimen ja ohjauspaneelin välillä: 1700 m (ulkona)
Paristotyyppi: CR123A
Syöttöjännite: 3 V
Pariston kesto: 7 m.
Toimii lämpötiloissa: 0 ° C - + 50 ° C
Suojaus kosteutta vastaan: jopa 80 % Mitat: 110x65x50
mm Toimituksen sisältö

Liiketunnistin

CR123A-akun
asennussarjan
ohjeet

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kategoriat

Valmistajat